Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel? Bij Ariesen Financiële Diensten denken we graag met u mee en adviseren we u op deskundige wijze. Zo weet u zeker dat u een verzekeringsvoorstel op maat krijgt.

Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn, is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig.

Vijf stappen naar een goed advies

Als u bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?

2. Wat zijn mogelijke oplossingen?

3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?

4. Welke oplossing is voor u het best?

5. Welk product van welke aanbieder sluit het best aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Bij ons kunt u rekenen op deskundig en onafhankelijk advies. Omdat wij zaken doen met alle verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig. U merkt het: bij Ariesen Financiële Diensten verdiepen we ons echt in uw situatie!

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering van Ariesen Financiële Diensten

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Als uw financiële adviseur in de Vallei-regio doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar dan beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij zorgen dat we uw specifieke situatie kennen en daardoor zijn wij in staat om u gericht te adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belangen altijd centraal staan.

Maak gebruik van de digitale polismap

Met de digitale polismap heeft u 24/7 en overal ter wereld toegang tot uw verzekeringsgegevens. Dankzij deze handige digitale tool ontvangt u nagenoeg alle documenten digitaal en niet meer per post. Door te kiezen voor de digitale polismap van VKG profiteert u van talloze voordelen:

• Direct digitaal uw schade melden en inzien
• Uw polisgegevens en groene kaart in één overzicht
• Overzicht van uw facturen
• Al uw polisdocumenten digitaal
• Gemakkelijk uw gegevens wijzigen
• Schakelen tussen verschillende polismappen binnen één account
• Milieuvriendelijk: documenten digitaal in plaats van per post

Wilt u ook gebruik maken van de digitale polismap? Maak dan nu een gratis account aan door hier te klikken.
Eerst meer informatie? Klik dan hier voor de demonstratievideo!