Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Als ondernemer weet u dat er niet alleen kansen, maar ook risico’s bestaan voor uw onderneming. Bij het in kaart brengen van deze risico’s weegt u af wat de gevolgen zijn voor uw onderneming, uw personeel of uw privévermogen. Ariesen Financiële Diensten uit Veenendaal helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Zo weet u zeker dat bij uw bedrijf passende verzekeringen heeft!

De juiste bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming

Soms zijn risico’s eenvoudig te analyseren en te beheersen, maar er zijn ook gebeurtenissen waarvan minder gemakkelijk te overzien is wat de financiële gevolgen zijn. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen als in uw bedrijf brand uitbreekt? En sommige gebeurtenissen beginnen klein, maar kunnen grote gevolgen hebben. Denk maar eens aan schade die wordt veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een opdracht. Wilt u de juiste bedrijfsverzekeringen voor u, uw onderneming en uw werknemers? Neem contact met ons op voor een persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies op maat. Met onze jarenlange kennis en expertise op dit gebied, krijgt u gegarandeerd het beste advies.

Maak gebruik van de digitale polismap

Met de digitale polismap heeft u 24/7 en overal ter wereld toegang tot uw verzekeringsgegevens. Dankzij deze handige digitale tool ontvangt u nagenoeg alle documenten digitaal en niet meer per post. Door te kiezen voor de digitale polismap van VKG profiteert u van talloze voordelen:

• Direct digitaal uw schade melden en inzien
• Uw polisgegevens en groene kaart in één overzicht
• Overzicht van uw facturen
• Al uw polisdocumenten digitaal
• Gemakkelijk uw gegevens wijzigen
• Schakelen tussen verschillende polismappen binnen één account
• Milieuvriendelijk: documenten digitaal in plaats van per post

Wilt u ook gebruik maken van de digitale polismap? Maak dan nu een gratis account aan door hier te klikken.
Eerst meer informatie? Klik dan hier voor de demonstratievideo!

Wij geven u een deskundig advies over onderstaande bedrijfsverzekeringen